Wat doet TC Glazenstad

Toerclub Glazen Stad organiseert jaarlijks van maart tot en met september diverse activiteiten op de fiets. Deze activiteiten zijn met name voor de sportieve wielrenner. Voor de sportieve wielrenners die van competitie houden worden de vossenritten georganiseerd. Vanaf eind maart wordt op woensdagavond gereden en gestreden. Per avond is een rit uitgezet van 40 tot 50 kilometer. Zie voor verdere uitleg en de kalender de pagina’s over de vossenritten.

Voor de sportieve wielrenners die er graag opuit trekken met een gezellige groep worden toertochten georganiseerd. In het voorjaar is er de Lente-openings-tocht. Daarna starten we in juni met de zondag-ochtendtochten. Let ook op de jaarlijks wisselende activiteiten.

Wij hebben op dit moment ruim 200 leden. Lid worden van toerclub Glazen Stad kan; het lidmaatschap biedt u onder andere de volgende voordelen:

  • Gratis deelname aan de activiteiten van de vereniging Glazen Stad
  • Ontvangst van het clubblad 4x per jaar
  • TEP gratis (gids van de NTFU met daarin alle tochten in het hele jaar)
  • Verzekering van uw fiets en fietskleding (kijk voor de voorwaarde in de TEP of site van de NTFU)
  • Reductie op inschrijfgeld bij NTFU-tochten van andere verenigingen

Door uw lidmaatschap komt u tijdens de activiteiten mensen tegen met dezelfde interesse en geniet u nog meer van uw hobby op de fiets. Een inschrijfformulier kunt u afdrukken en volledig ingevuld en ondertekend opsturen naar het op het formulier vermelde adres.

Voor de uitvoering van de activiteiten maken wij gebruik van vrijwilligers. Ook u kunt een bijdrage leveren aan de organisatie. Heeft u interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de bestuurs,- of commissieleden.